Red Velvet – Cupcake Jemma

Red Velvet – Cupcake Jemma

Het recept van de ontzettend geweldig leuke Cupcake Jemma. Ik volg haar al bijna 7 jaar en alles wat zij maakt is gewoon fantastisch.

https://cupcakejemma.com/blogs/videos


Ingrediënten


355 gram bloem
25 gram cocoa poeder
1/2 theelepel zout
70 gram karnemelk
3/4 theelepel vanille extract
3/4 theelepel rode kleurstof
375 gram zachte roomboter (ongezouten)
405 gram fijne kristalsuiker
6 grote eieren
2 theelepels appel cider azijn
1 theelepel baking soda


Methode


  • Verwam de oven voor op 170 graden Celcius
  • Klop de boter met de suiker luchtig
  • Voeg een voor een de eieren toe en klop goed door tot elke keer het ei in zijn geheel is opgenomen
  • Zeef de bloem, de cacao poeder en het zout
  • Voeg de kleurstof en de vanille toe aan het botermengsel
  • Voeg de droge ingredienten toe aan het boter/ei mengsel
  • Voeg de karnemelk toe en mix nog voorzichtig door
  • Activeer de baking soda met de appel cider azijn en voeg dit toe aan het beslag.
  • Verdeel het beslag over de bakvormen
  • Bak de taarten af in ongeveer 25-30 minuten op 170 graden hete lucht.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *