Wie zijn wij?

Hallo lieve luisteraars!

Wat ontzettend leuk dat jullie onze website bezoeken. Wij zijn Liesbeth en Kim – twee oud deelnemers van Heel Holland Bakt (seizoen 2018-2019) en wij besloten op een gezellige bakmiddag dat wij samen een podcast wilden beginnen. Na nog meer gezellige bakmiddagen en eindeloos veel gezellige telefoontjes hebben we de stap genomen, en hier is hij dan! Onze podcast! We zijn ontzettend trots en hopen dat jullie er heel veel (bak)plezier aan beleven!

Liesbeth (links) – recept ontwikkelaar en kook- en bakboeken auteur. Heeft Oostenrijkse roots en daarnaast heeft zij op verschillende plekken in de wereld gewoond. Zij gebruikt de kennis die zij heeft opgedaan van alle wereldkeukens in haar recepten. Heeft door haar ervaring onwijs veel ingredi├źnten- en recepten kennis en heeft ontzettend veel kook- en bak handigheidjes die ze graag deelt. Geeft geweldige workshops in haar prachtige en enorme keuken en leert iedereen enorm lekkere strudels maken. Is auteur van het Alpenkookboek en haar nieuwste boek ligt binnenkort in de winkel; een geweldig boek helemaal toegewijd aan De Schnitzel.

Kim (rechts) – enthousiaste kletskop (pun intended) waarbij de liefde voor het bakken zowel in het DNA zit als met de paplepel is ingegoten omdat haar opa banketbakker was. Van een halve taart toen zij 6 maanden werd, naar koekjes uitdelen in de banketbakkerswinkel in Amsterdam naar marsepeinen roosjes leren maken naar de eerste grote chocolade taart die ze bakte op 21e jarige leeftijd is de bakhobby zo enorm geescaleerd dat de keuken in het nieuwe huis werd aangepast op de hoeveelheid bakspullen. Is naast het bakken, uittesten van recepten, recepten ontwikkelen ook enorm dol op praten over eten en bakken en natuurlijk al het lekkers opeten.

Voor de website van Liesbeth ga je naar:

https://www.apfelstrudels.nl/

Om meer te weten te komen over het Alpenkookboek en het bestellen van het boek:

https://www.alpenkookboek.nl/

Voor het Youtube kanaal van Liesbeth ga je naar:

https://www.youtube.com/@apfelstrudelsnl

Voor het Youtube kanaal van Kim ga je naar:

https://www.youtube.com/@kimiszoet8957

Voor de website van Kim ga je naar: